NÁVRAT NA VSTUP DO NOVOMĚSTSKÉHO KURÝRA.



V NOVÉM MĚSTĚ NAD METUJÍ JSOU NA NÁMĚSTÍ VŽDY V NEDĚLI VE 14.00 PRÁZDNINOVÉ KONCERTY.
Pořadatel: Městský klub Nové Město nad Metují.
vloženo 2. 8. 2015.


Něco o kapele:
Naše kapela J.K.Band vznikla v roce 2005 po ukončení skvělé spolupráce s kapelou Grundig z Opočna pod vedením Miloše Flígra Errory, která fungovala pět skvělých sezon.
J.K.Band Ohnišov (Dobré) ve složení Jíří Kárník (klávesy, zpěv, zvukař), Michaela Grundová, Lenka Pavlíčková, Iva Trojanová (zpěv, komentáře) a Petr Jurášek (kytara, zpěv a spousta píšťalek kolem).
J.K.Band je zaměřen převážně pro českou klientelu a to českým repertoárem disco, rock, pop, taneční a lidové písně, hrajeme asi kolem 600 písní českých i zahraničních autorů. Disponujeme kvalitní aparaturou Electrovoice a kvalitním přístupem k pořadateli.
J.K.Band dokáže odhadnout a zaujmout posluchače všech generací, a to výběrem skladeb, intuicí, mluveným slovem a tím osvěžit dobrou náladu na vystoupení. Přizpůsobí se dle přání požadavkům pořadatelů. Máme radost, že vy posluchači a tanečníci se zdokonalujete v tancích jako Jiwe, Chacha, Foxtrot, Samba, Rumba a samozřejmě i v lidových tancích a to je polka, valčík, waltz, tango atd.
J.K.Band děkuje všem pořadatelům a lidem, kteří nás zvou na jejich akce, plesy, zábavy, svatby, narozeniny a různé večírky.

Jiří Kárník 1969.
Muzikou žije už od dětství jako školák hrál na činely v LŠU v Dobrušce a v dechovém orchestru. Ve 13 letech dostal první bicí soupravu a měl štestí na skvělé spoluhráče a kamarády.
Do vojny hrál v kapele DKV.CARBON. Na vojně kapela SPEKTRUM 3 a 4 potom SENIOR, PENTAVOX, ALFA, FANTASY, NOKTURNO, BANTAM a GRUNDIG, DOTEKY Opočno.
Nyní kapela J.K.Band Ohnišov, která funguje od roku 2005 a těší se na další spolupráci. Najdete mě též ve skupině Madam z České Třebové, kde hraji na bicí nástroje. Po 25 letech jsme obnovili skupinu dříve nazvanou Senior, nyní TERNO.

Lenka Pavlíčková
vystudovala pedagogickou fakultu UJEP v Ústí nad Labem, obor-český jazyk a literatura - hudební výchova.
Po studiích 3 roky zpívala v Hudebním divadle v Karlíně, poté se vdala a po mateřské dovolené nastoupila jako učitelka na základní škole, učí též populární zpěv na ZUŠ.
Jako zpěvačka zpívala v kapele Hektor a Relax Band, příležitostně hostuje i v jiných kapelách.

Kontakt na kapelu:
Adresa:
Jiří Kárník
Dobré 92
517 93

E-mail:
jk.band@seznam.cz

www stránky:
http://jk-band.cz/index.html

Zdroj: www stránky kapely.

Podívejte se na několik fotografií z dnešního vystoupení:



Dnes u nás byli ve složení: Iva Trojanová, Jiří Kárník.





















     
     
     
Jindřich Buchal.